Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Kanelbulle

Rälsen sträcker sig milslång,
sakta skär den upp min hals,
( men)
men mina självmordstankar når aldrig dina öron igen,
aldrig " min vän" får jag din hjälp igen.

Blicken har slocknat i ditt ansikte,
jag förbannar mig själv,
( vad hjälper det?)

må hända är jag död,
men tro mig,
( solen gryr ovanför tegeltak, tallbark,
och sagan om om Askungen är inte längre sann)
jag kommer att börja leva igen,

Ica säljer kanelbullar än.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-20 17:09



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Jag vet inte vems öron de inte når längre men de syns i mina ögon, och plötsligt fick jag ännu lite mer ont i magen.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann