Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatan



samtidigt som Zlatan gör fyra mål mot England
känner sig en annan
helt mållös.




Övriga genrer (Aforism) av Gunnar Hilén VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 21:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
han är stor i orden....
2018-03-22

  Coeur de verre
Zlatan om VM: ”Om jag vill så kommer jag att vara där”

Men vad vill laget? Tränaren? Apropå på laget och jaget...

https://www.svt.se/sport/fotboll/zlatan-om-jag-vill-spela-kommer-jag-gora-det/

2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP