Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe Vs. LavaVulkan!

Tänk dig att ditt kaffe symboliserar en Vulkan!
Är samma sak!
Det är varmt!
Samlat på en plats!
I din kopp, inte som en vulkan skulle kunna vara dock,
I din kopp!
Det hade varit ett under, om det kunnat ske!
Kanske ibland som kaffe döps till LavaKaffe?
För hur gärna skulle inte en människa vilja kunna "greppa" en vulkan?




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger
Publicerad 2018-03-21 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim