Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerlig önskan

 

söker orden bakom din mimik
försöker läsa munnens ansats

men tystnaden kvarstår

respiratorns swisch
och dialysens pust
är det som stör tystnaden

maskinhall

kallar jag denna del där du ligger
och personalen maskinskötare

allt är tekniskt och datoriserat

hoppas innerligt på att du 
segrar och återtar makten

över ditt liv

 

©tk.

 




Fri vers av thyra
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-21 12:33



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Instämmer i de tre sista raderna.
Detta gäller den för mig okända personen liksom många i min egen
krets. Bra miljöbeskrivning i dikten.
2018-03-22

  Eva Langrath VIP
Overklig verklighet.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra