Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅNGEN ÄR OM LIVET OM DET STÖRSTA DÄR ÄR LÅT BLOMOR SLÅ UT LÅT VÅREN OMFAMNA DIG lev nu


3 dikter i repris




















jag skall skriva den dikt
om ditt hjärta

som själen älskar
allt jag fått

som bara ett barns hemlighet
skall jag skriva den igen

som själen längtar
kom min kvinna

kom till mig
med din nakenhet

som gör
att jag blir man

livet väntar inte
på perrongerna

i vänthallen

för tåget
skall inte gå på länge än.



jag vet att du är här
du är en del av allt

av allt jag sätt
som sakta glider ifrån oss

Det starka i kärleken
det samtidigt sårbara

drömmer om att leva
det äkta livet

det är du, här och nu
jag såg längtan

en väldig våg av tårar
det starka i kärleken

det samtidigt sårbara
ett vattenfall

av känslor
sköljer min själ ren.

det starka i kärleken

det samtidigt

sårbara.



jag vill ge dig kärleken
jag vill ge dig allt

jag vill att du andas mot mig
låt livet komma till mig

jag har fel och brister
som du

men kärleken
är ingen mur

finner vi varan är det tur
låt det inte bara gå

lev inte bara genom andra
låt färgerna vara varma

du finner kärleken djupt
i dig själv

du finner orden din röst
till allt din tröst.






Övriga genrer av Jonas Hagén
Läst 277 gånger
Publicerad 2018-03-21 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén