Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glädje demonen


sfernerna




















för du var enssam förutan
de demoner som färdas

mellan sfernerna , sänd efter den demon i
andra classen

som skall uppgraderas
in i ljusets
sfär med två sortess mörker

vill du rädda dig själv välj den rätta
färgen för här är möten

av den första rangen


men vi är ensamma förutom
av den högre kunskapen

som en blixt
över de märke

som befriar dig från all fruktan
så har jag fått del av den kunskap

som täcker de färger som får dig att tvivla där du ifrågasätter minna ord
jag är längtan jag är din jord jag är fruktan men jag döljer den väl!

jag är kunskapen du sökt och brefielsen från sökandet
jag tar mig friheten att se ditt mörker

för dinna ögon är en kvinnas tårar
för jag är med dig hela vägen

in i allt mörker i allt du kan begära
i allt patetiskt jag lärt mig svära

vägen är kunskap in där jag kan lära.
det är allt jag kan bära

kvinna gå med mig
lämna inte vid mitt bord

vid haven vid mitt lod
jag vill finna dig vid min själ

i järn är min stod! ,,,,,,,,,,,,,,




Bunden vers av Jonas Hagén
Läst 321 gånger
Publicerad 2018-05-17 22:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om demoners existens torde det råda viss oenighet fortfarande. Att de finns i böcker och vilt levande samt skrivna texter är dock uppenbart. Har läst delar av texten och funnit märkliga stavelser, varför jag lockats till att dricka te och möjligt njuta en fortsatt läsning vid en något senare tidpunkt, då just väses möjliga tillvaro blandad med vår egen, skrämmer mig från såväl vett som stat.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén