Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett fritt sinne

dröm om nya dagar
ett fritt sinne
jag längtar dig
det har jag sätt,
det kommer vara
den drömmen
frimodiga själ
jag helar mig själv
för dig,som skall bli min
trygg med mig
trygg med mitt sinne
vi bygger ett helt nytt
minne som varar
mot yta, intetsägande
innestängande.istället
gåtan som befriar
lysna djupt djupt
innom dig.




Bunden vers av Jonas Hagén
Läst 501 gånger
Publicerad 2017-10-05 17:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känslosamt värre. Är litet inne på det själv. Känslor styr även då regn faller.
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén