Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"för allt skall komma till dig"


för du är rik i själen




























hur skall jag nå de gåtor
jag ser i min hjärna

väntar du på mig
på de gåtorna

vi är inte ensamma
bara försiktiga med

att tända och släcka ljusen
jag sa att vi skulle komma till detta

jag fick en förvarning,
kom och var med mig

låt oss glömma de lagar
som tror att kärleken måste

förkänas, låt oss glömma
oss in i den längtan jag ser varje dag

för det är inte omöjligt
bara röster i vårt galleri

säg! vi tar en kaffe nån dag
lev i natten när gudar

förbjuder att inte, kittlas av kärlekens nerv
önska inget tillbaka

fånga nattens juva söttma
fånga den längtan

som mjukt faller mot din kind
för allt skall komma till dig

ge en gåva tillbaka
för du skall äga allt

bortom alla gränser,

Du viskar dinna inre stjrnbilder
du är större nu, äventyret i dinna ögon

inbjuder till liv till allt
och mera

för du är rik i själen.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-20 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén