Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Allvädersguden!

Vi skålar för allvädersguden!
Människor har någonting att prata om tack vare honom/henne!
Men trots att vi människor pratar väder, det kan vara en trevlig samtalsform, eller för att dryga ut tystnaden,
så pratar vi inte om Var vädret kommer ifrån?!
Är det Tabu!




Bunden vers av Mim
Läst 141 gånger
Publicerad 2018-03-22 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim