Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Klär mig oversize i ullgrönt
skiter i att äkta pälskragen inte är PK
njuter stort
av det vackra och begagnade

Klipper itu indiska byxor
och en vinröd sammetskjol
syr ihop till något nytt
lycklig av omvandlingen

Vilar på mina lammskinn från Tibet
inköpta på Netto
värmer och mjukar upp
kroppen ända in i själen




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 23:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så härligt det skimrar
av liv

2018-03-24

    ej medlem längre
Du får vardagens grå att bli skimrande pärlor!
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP