Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fokusera på ovanstående fråga, så kanske du finner det, mer än i denna dikt!? To be maybe Continued!


Pärlemor -Var finns det?

Pärlemor.
Kanske en synonym för en mor som man har kär?

Pärlemorsglansen har jag påträffat i mer än pärlemor!
Tänk dig att du är i mina skor...
Jag tar av mig skorna, och visar upp ett par nakna fötter.
Visar upp dem, endast för att jag inte har några strumpor på, Och varför gör jag det? För att jag är varm.
Jag tittar ner mot fötterna, och ser naglarnas rand.
De ränder som uppstår i naglarnas skiftningar( Och det syns oftast bara på tånaglarna)ju äldre man blir!
Och i dessa skiftningar, Ja, faktiskt över hela Ytan...
Ser jag hur naglarna i pärlemorstäckande sken av solljus, dränkta blir!




Bunden vers av Mim
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-24 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Oh, Mother of Pearl, I wouldn't trade you for another girl..."
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim