Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dissekera dikten! Ta den till nya nivåer! Gör något av den! Var gjorde du av den? Skriv om! Fortsätt!


Nobody puts Baby in the Corner- Men är något annat möjligt?

Katten kommer runt hörnet.
Hörnet.
Kvarteret.
Skulle han hitta hem,
Om han befann sig i New York,
Och jag bodde där!?
Med alla deras gator,
Alla deras Corners!?
Skulle JAG hitta hem?

Hur skapades alla dessa system för Corners?
Som från en film, "Nobody puts Baby in the Corner"
Men är något annat möjligt, om man vistas i New York?




Bunden vers av Mim
Läst 200 gånger
Publicerad 2018-03-24 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim