Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu


medel

har det med mig vet du

från dina dagar här och alltid

jag har det

kommit på kommit upp på

det är en livflotte

inte övertäckt skyddad mot vågorna men

flyt




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-28 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som i min läsning skildrar det strapatsrika med att leva och vara människa. Sista raden antyder att det finns hopp. Fint!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Taly