Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


kom

jag ska komma ihåg dig
ditt lugn skägga

vi får inte skrämma dem
bara lugnt säga det vi ni kom för och litet till

det spred sig lugnet
det brukar göra det

jag kan känna minnas dig
din godhet trots ordets pompa

vilja väl ja
i ditt lugn får jag bättre fäste

det ger en genklang
då för jag det vidare

vi är ett vi

darstellen bara bilden gör något bilden att nå
sträcka sig mot något godare allt




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-27 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En spännande text som tål att läsas många gånger. Fina formuleringar, särskilt en sätter avtryck:
"i ditt lugn får jag bättre fäste"

Det går inte att inte gilla det.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Taly