Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bikt till kära Jesus


HALLELUJA

Stora himmel öppna dig
Halleluja
Kära Jesus kom till mig
Halleluja
Jag har inte varit snäll
Halleluja
Rädda min syndiga själ
Halleluja

Jag har druckit alkohol
Halleluja
Stoppat i mig anabol
Halleluja
Jag har rökt hasch cigarett
Halleluja
Och syndat på många sätt
Halleluja

Jag har inte klarat test
Halleluja
Men en synd visst väger mest
Halleluja
Jag gick över stängda broar
Halleluja
Att sätta på andras fruar
Halleluja

Ville leva en hel del
Halleluja
Innan dags är för kappel
Halleluja
Kyssa , älska allt som går
Halleluja
Innan läggdags på en bår
Halleluja

Jag erkänner mina fel
Halleluja
Jag har mycket syndig själ
Halleluja
Oavsett min tro och bön
Halleluja
Jag är ingen helgon
Halleluja

Visst jag är en hopplös fall
Halleluja
men jag hade inget val
Halleluja
Jag vandrade som fri träl
Halleluja
Och gick vilse med min själ
Halleluja

Kära Jesus tack till dig
Halleluja
För att jag fick bikta mig
Halleluja
Gör på jorden några steg
Halleluja
Och skydda mig på min väg
Halleluja

Fast jag tror i alla fall
Halleluja
Jag är syndig men normal
Halleluja
Jag står för allt vad jag sa
Halleluja
Jag är ju en människa
Halleluja

JAG ÄR SYNDIG, MEN FY FAN
JAG ÄR BARA MÄNNISKAN .
halleluja

Jovo Janjicic








Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-24 21:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Din vokabulär indikerar med all önskvärd tydlighet att du inte har frid med Gud.
Du är ute efter att håna den kristna tron.
Vänd om från denna olycksväg och gör upp din sak med Jesus Kristus, Han är den Ende som kan frälsa och befria.

Jag ser ingen annan värme i det du skriver än den hetta som kommer från helvetets lågor.
2018-03-25

  Nils-Robert
Trots allt spirar det en positiv känsla i dikten
2018-03-25

  alicja lappalainen VIP
det var kul att läsa din dikt. Den har humör och mänsklig värme.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP