Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medaljens baksida

Jag vill gömma dig i mitt hjärta
Bevara illusionen, aldrig låta verkligheten se
Döljer sotet på den vita snön
Älskar okritiskt
Med en yta av kristall och ett inre av koda
Ser jag oss älska och förtvina
Med en glaskupa runt nuet förnekar jag ännu ett tag
Kylan tränger in, fryser heta lemmar
Jag tar på mig ännu en tröja
Kärleken förhindrar, krossar
Fryser fast i gårdagens groteska form
Illusionen bleknar
Försvinner, förtvinar
Naken
Kall
Rädd
Isdroppar av blod längst en kall kind
Hjärta av bomull och granit
Förneka
Förälska
Förtvina




Fri vers av Karin_B
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-06-05 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin_B
Karin_B