Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett dig.

Det är djupet i din blick som gör dina ögon så sagolika…din oförfalskat öppna själ som gör ditt ansikte så tilltalande…dina drömmar din gestalt så oöverträffat unik…
    Den milda vinden du själv andas gör ditt hår så levande, så vackert…
    Och sanningen i ditt leende...dina läppar oemotståndliga…
    Jag har sett dig.
    Och jag viskar…i hemlighet.
    Du…just du…lockar mig.

© Björn Solum




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 374 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-03-25 15:18



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kärlekspoesi
i sin allra vackraste form
mjukt och tilltalande
skrivet
2019-01-26

  HelenaW
Att få en sådan hyllning måste vara underbart, vackert skrivet!
2018-12-17

  AiA Maria den fria
Lust,längtan o trängtan i kärlekens flöde
Tack!
2018-11-20

  Baystream
Otroligt vackert, ord jag själv suktar efter att bli skrivna i mitt namn. Tack för läsning.
2018-09-14

  KattenKin VIP
Wow så vackert, texten, och att se en annan så!
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum