Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

 

Sorgen är livets sång

den finns inom oss för alltid

Hur ska något 

kunna ersätta dig,

fina du

Du som var vårt stöd

och vår kärlek

Nu har du gått

din tid är fullbordad

Vi är kvar

Vi din avkomma

Vi dina döttrars systrar

 

Det är en tröst

att du lämnat en del

av dig själv inom oss

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-25 17:08



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vad fint skrivet!
2018-03-28

    ej medlem längre
En mycket fin dikt! :)
2018-03-28

  Annie b'larsson VIP
Ingen. kan ersätta en mor. ingen
2018-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad efter en stor förlust, men även om glädje över det som finns kvar!
2018-03-26

  ULJO
"Det är en tröst
att du lämnat en del
av dig själv inom oss

Sagt med vördnad

2018-03-26

    ej medlem längre
Jag tror Freud har sagt: Eftersom Gud inte kan vara överallt så skapade han modern. Personligen tror jag så vida Gud finns att Gud är en kvinna, en moder i ett universum av alternativ.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP