Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröttsmärtans isande stumma . . . . . . hålögda . . . . . . förlorade skräck . . . . . . Eva, är min syster som drunknade när hon just fyllt två.


frågan, med utropstecken




det fanns ett ställe att gömma sig på
skydda sig i

i Evas grav

jag som trodde det var drunkningsolyckan
som jag skulle

göra
vara

ogjord

var det min egen olycka
jag hela tiden försökte sudda ut






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-25 20:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörande skrivet
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP