Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratt och värme

En vänlig tanke skänk
dina nära och kära
Och låt de tankar växa
som fröjdar ditt hjärta

Ty sorg och bitterhet tynger
och fräter din kropp
medan livet stilla pågår

Och när slumpen händer
med än det ena och andra
Då är tid att överraska
dig själv och andra
med ett skratt
och en värmande blick

Hänvisa tristessen
till källarens bortersta hörn
Känn lugnet och friden
som flyttar in i ditt själsliga hus
och håller dig sällskap
under mörka vinterkvällar




Fri vers av Linil VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2018-03-26 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP