Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första försöket


Limerick






Han sökte en vän i Viken
fann en, men blev besviken
det som verkade bra
var ingenting att ha
argsint, grälsjuk och sniken







Bunden vers (Limerick) av Marita Ohlquist VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-03-26 14:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Haha - ja så kan det gå
Bra och kul skrivet

Vårkram min fina skrivarvän
DominiQue
2018-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana här får du skriva fler av...den va ju riktigt bra...
2018-04-02

  Linda CH VIP
Aj, aj så kan det gå! Kul text!
2018-03-28

  Ezmeralda VIP
Där satt den, mycket bra limerick.
2018-03-28

  Eva Helene VIP
Ett riktigt bra försök! :)
2018-03-28

  morgonstjärna VIP
den var riktigt bra
klurigt skriva i den formen

2018-03-28

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket bra och helt fullgod limerick tycker jag, som säger något om livet med en klurig lek med ord.
2018-03-27

  överlevaren VIP
Ett bottennapp....skojig limerick!
2018-03-27

  StinaJ VIP
Ett mycket bra första försök som utföll väl.
2018-03-27

  Kungskobran VIP
En sniken vän i viken
fy tusan

Härlig limrik
2018-03-26

  Blomma-Stjärna VIP
koncist - med knorr!
2018-03-26

  Maria Sundelin VIP
Så kan det vara ibland
Kramar
2018-03-26

  lila fjäderblomman VIP
Kan inte så mycket om limerickar, fast det känns ju helt rätt fast fel för honom såklart :)
2018-03-26

    ej medlem längre
Tråkigt när det går så illa!
Mycket bra skrivet för att vara första försöket!
2018-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra första försök!
2018-03-26

    Peter Söderqvist
Stiligt, en limerick som den skall vara.
2018-03-26

  DavidM VIP
Snyggt limerickat.
2018-03-26

  M.Eta
Skenet kan bedra!

Bra och kul limerick!
2018-03-26

    ADI Nehlin
Mycket bra!
2018-03-26

    ej medlem längre
En limerick med knorr som det ska vara!
2018-03-26

  Niliboy
Mycket roligt, men det kan inte vara en Viking väl! Men det kanske fanns snikna sådana också!
2018-03-26

  Öknens Ros VIP
Finfin limerick!
2018-03-26

  ULJO
Ingen vänskap att eftertrakta men väl så god att skämta om.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP