Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

Jag vaknar upp med hopp i hjärtat,
men lägger mig med ett brustet.

Men nu när mitt hjärta har sätt det ljus
dina ord ger mig. så somnar jag med lite mer hop i tankarna.

Jag drömmer om en himmel ful med ljus vackrare än stjärnorna.
men varje gång jag vaknar faller tusentals tårar i mörkret.

Jag är skuggan i mörkret,
men jag är också solens starkaste strålar.

Jag är himmel och hav och allt emellan.
Jag är regnet före solen men jag är också regnet i en öken.




Bunden vers av Sara.lykke
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-26 16:16



Bookmark and Share


  Stay Golden
True words spoken, du måste ha en mycket gammel själ i din unga kropp; Lev,lek, dröm och hoppas <3
2019-02-08

  morgonstjärna VIP
så fin
2018-05-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke