Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen har guld i mund!

En kopp svart guld, har guld i mund, i morgonstund!
(Syftar inte på Olja, utan på kaffe)




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2018-03-27 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim