Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gamle far




" Vi har tyvärr hittat en tumör i gallgången "

En vecka senare...
" Vet du vad som fattas mig? "
" Ja, jag var ju där när läkaren berättade. Vet du själv vad som fattas dig? "

" Till mig har de sagt att jag har fått en primör "

En blick till min bror, sen rusade jag till toaletten för att skratta av mig.




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-27 16:18



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Underbar text!
2019-01-26

  Karina"Kia"
Skrattar bäst som skrattar sist!
Tragiskt och en ordfelskonversation!

Inte förstått allvaret !
2018-04-22

  Lars Hedlin
Stark i känsla gillar flödet i denna!
2018-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Tragikomisk dialog, hoppas allt blev bra!
2018-03-28

    ej medlem längre
Med humor och glimten i ögat kan man ta det mesta från den ljusa sidan.
2018-03-27

  morgonstjärna VIP
:) hm bara den var godartad/eller möjligheten är den dålig hörsel?
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP