Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metro idag


att inte skratta åt experter





Det har skrivits mycket på senare tid
att det kan vara farligt att raljera
med expertisen. Att vi bör lyssna
till deras klokheter.

Anna-Karin Wyndhamn är doktor
i pedagogiskt arbete vid Göteborgs
universitet.

Idag citeras hon i Metro i egenskap av
"supernanny". Och säger bl a:

"Vid födseln har barnen ingen uppfattning
om pengars värde eller de sociala koderna,
det är något vi lär dem".

Lyssna på det och tänk på vad det är hon säger !

Man vet inte hur många års studier
som ligger bakom detta uttalande.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-27 17:21



Bookmark and Share


  objekt3
lolo
2018-03-27

  Annika Persson
Jag har sparat mycket pengar, skönt att summan växer för att träffa trevligt folk som verkligen kan språk och koder.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP