Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystiskt Vetenskapligt kaffe!

Idag i den lilla svarta pöl, den svarta göl som är kaffet i min kopp...
Innan kaffet blev en svart göl, fanns det först pärlor som bildades,
sedan förvandlades det till vad som såg ut som en massa blad i koppen!

Det är möjligt, tack vare två saker, att jag ser sådana mönster i min kopp...
Det ena är att jag använder snabbkaffepulver och inte brygg eller kok-kaffe!
Det andra är lagen om energi som finns...
All energi förändras, är i ett ständigt förändrande stadium!
Eftersom att kaffe inte är en levande varelse, och därför inte bör kunna innehålla energi!
Men då ser jag det så här; Det är MIN energi i den där koppen!
Jag rörde om i koppen, för att det skulle bli ett drickbart kaffe, och i koppen stannade en del av min energi.
Kanske mitt överflöd av energi?
För jag känner inte att någon energi fattas mig!




Bunden vers av Mim
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim