Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken hjälte

Kvinna
i ditt hjärta hör jag sånger berätta
om en kraft som börjar i jordens inre
Kvinna varför tvekar ditt hjärta
du som gett så många liv
styrkor förståelser säkerhet
du som gett framtid
Varför tvekar ditt hjärta




Fri vers av innakarin
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin