Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crabsticks!

Crabsticks!
Jag tänker på mina lår, där jag går!
Hur frysta, kalla och stela de är av kylan!
Tänker på krabban, som har den gången som jag beskriver!
Och ett ord tänker jag just då på; Crabsticks!




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger
Publicerad 2018-03-28 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim