Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto mycket snö kvar än


VAKEN

jag vaknade i natt

kunde inte somna om

då låg jag tänkte på

det jag fick ett telefonsamtal om

en ren utskällning

för att jag skrivet på facebook

att jag blir dålig i kyrkan

det beror på att det luktar mögel

så fort man öppnar dörren

personen som ringde mig

ville att jag skulle ta bort inlägget

för personalen som jobbar där

trodde att det var dom jag menade

så var det inte

dom gör ett fanstastiskt jobb

den nye kantorn

har tagit kören till nya utmaningar

samtidigt säger personen du tål ju inte vissa blommor heller

som om jag rår för det

sådana människor som beter som den här personen

borde lära sig att lyssna på andra

personen tyckte jag skulle säga ifrån mig

att vara kyrkvärd

det gjorde jag på sista kyrkvärdsträffen

fick då höra av den här personen

att det gick det inte

det är församlingsrådet som bestämmer det

nu kommer jag inte längre att ta åt mig

när det sägs sådana här saker

till mig

jag hoppas kunna göra det

jag är den jag är

vill vara den även i fortsättningen

 

anits 28 mars  2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-28 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hoppas att det blir bättre snart kram
2018-04-06

    ej medlem längre
Hoppas du tar tag i detta och slutar, ingen kan tvinga någon som har hälsoskäl.
2018-04-06

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2018-04-05

  Anya VIP
Oj vilket missförstånd. Så trist när det blir så. Jag håller med Eva Helene...hoppas du är stark och går vidare.
2018-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vi måste kunna respektera varandra...jag tål inte heller mögel och andra starka dofter, men många bryr sig inte...man får vara stark och stå på sig...
2018-04-02

  Eva Helene VIP
Ledsamt att råka ut för sådant, men tror nog att du är stark nog att skaka av dig och gå vidare som den person du är. Kram!
2018-03-29

  Niliboy
Tomas A Kempis lär oss att bli glada när vi utsätts för ofätter, jag har provat å det blev lättare då! Småaktiga människor som gör livet svårt finns överallt!
2018-03-29

  morgonstjärna VIP
varför kan inte människor acceptera varandra som de är.
vi är alla värdefulla.
min anspråkslösa bedömning är att den som inte förstår
den har inte lärt sig se andra som värdefulla. Vi är tråkigt nog många som bär på skygglappar och ser inte storheten i allt.
Hoppas verkligen du inte blir ledsen
du ska absolut vara den du är.
2018-03-28

  ULJO
Du måste få vara den du är med fel och brister. Varje männska är unik, det måste omgivningen ha respekt för.
2018-03-28

    ej medlem längre
Energitjuvar dessa människor... Stå på dig, kram!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP