Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tempen!

Kaffet ska hålla en viss temperatur för att jag ska dricka det.
Om jag värmer vattnet i mikron och inte i kastrull, så betyder det att jag kan dricka kaffet snarast, så snart jag bara har hällt i mitt snabbkaffepulver och rört om!

Om jag kokar gröten på spisen , i en kastrull ...
Betyder det, att jag får vänta på att äta gröten, somliga gillar gröten varm, men jag gillar den kall!

Så morgonstund, med guld i mund, tar en stund!
Inte för kaffets skull, utan för grötens! (Och delvis min egen banderoll! det måste erkännas)
Det skall dock erkännas att om kaffevattnet hade kokats i kastrull på spisen, så hade det dröjt tills mitt kaffe nått lagom temperatur!




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-03-29 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim