Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets allvarliga!

Det handlar om att erkänna!
Eller att hitta på ursäkter!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-29 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim