Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår egentliga natur

Älskade människa
jag sträcker ut min hand
för att närma mig dig
du skulle kunna ge mig
tusen nya liv
Finns det någon där ute som inte
känt sig ensam nån gång
Finns det någon där ute som inte
upplevt förtvivlan nån gång

Vi liknar varandra
vi är alla med i samma kamp
kampen för att bli
helt och fullt mänskliga
som är det högsta man kan bli
Vilket underbart mål
"Helt och fullt mänskliga"




Fri vers av innakarin
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-29 19:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja så sant så, bra skaldat
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin