Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadig Kärlek!

Du kan vara stadig på hand, när du skriver!
Men stadigast på hand, är du när du håller min hand!




Bunden vers av Mim
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-30 08:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha klart!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim