Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ande, Ett, Ett Hjärta!

Jag håller ditt hjärta i min hand, Du håller mitt hjärta i din Hand!
Så känns det, när vi somnar nära varann, hand i hand, och vi uppfylles av EN ande, så känns det!
Jag hör mitt hjärta slå, där jag har huvudet mot kudden,
-Du...
Jag vet inte om du lyssnar efter ditt Hjärtas slag, eller om du är fokuserad på sömnen, eller så är du som jag?
Du kanske också känner denna ande, i sömnens oas!




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-30 08:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilken ande?
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim