Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den


boka

jag minns när jag köpte den boken

gick över torget

liten butik

var inte säker att du skulle tycka om den alls

men du skattade den högre än jag trodde vet jag nu på flera sätt

det jag visste redan var att jag var glad då




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-30 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bra bok är en underbar gåva. Minnet av att ge blir kvar och skapar glädje länge. En fin text det här.
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Taly