Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bli


läst

lugnet

haha

funderar på huruvida att bli vid sin läst är relevant i dag

eller är vi flera samtidigt ändå eller av nödvändighet i sekvens

eller bådadera

justera stegvis eller abrubt

inte fundera eller just analysera igen bara känna efter före

vad kan vi jag påverka

utgå från den egna kärnan jobba utåt men blicka prova först

först




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-01 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly