Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vilar jag i påsksolens frid

Frid -- frid min själ!
Ro -- ro i kroppen!
Jag orkar inte kroppsarbeta
--bara lite...
men jag passar för ett sittande arbete
är bra på administration
och organisation.

Så är det.
Jag vill arbeta med människor
och kultur.

Jag känner mig själv ganska väl.
Men -- jag har fortfarande
något att lära!

Det är inget att sträva efter
att slita ut kroppen!
Fatta det!




Prosa av bohemen VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-31 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP