Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lill-Kurt, en av våra tre ekorrar


LITET BO JAG SÄTTA VILL

Lill-Kurt ska bli far

nötter göms i kindpåsar

bråda dagar nu

stjäl sisal ur blomkrukor

bygger bo till familjen




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-01 18:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är många djur som förbereder sig nu...fin tanka...
2018-04-02

  ULJO
Naturen har fullt upp
2018-04-02

    ej medlem längre
Vilken söt vårberättelse!
2018-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i vårens tid!


2018-04-02

  M.Eta
Så gulligt, bokmärker! Ekorrar är så söta, fin text om dessa djur!!
2018-04-02

  Feliaxel VIP
Bråda tider nu i vår natur
2018-04-02

  Anya VIP
Men så sött. Ser denna ekorrepappa framför mig.
2018-04-01

    ej medlem längre
En välskriven tanka, befriande fri från gulle-gull trots att den handlar om just nåt så gulligt som en ekorre. Du överlåter åt läsaren att se detta och det tycker jag är så bra.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP