Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda du kan vara säker på

Det enda du kan vara säker på
är vad du känner!

Du känner instinktivt
hur du ska leva
hur du ska handla

Liv är ju rörelse - handling
Hela tiden detta - rörelse - handling

Jag känner att jag är utmattad
men har ändå krafter
det är märkligt

ensamarbete är skönt
det har jag uthållighet till

Imorgon ska jag till min syster
och hennes son - och hans far...

Det blir roligt att komma
in i min familj
som jag älskar

Vi älskar varandra.




Prosa av bohemen VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-01 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP