Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DEN LJUVA MORGONSTUND - tanka

Solen silar blek

värmer frostnupna grenar

stillhet bryts av vind

isens fläckiga matta

kräver rejäl vattentvätt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-08 16:52



Bookmark and Share


  M.Eta
Ljuvlig morgon som känner av vårsolens annalkande! Fin tanka!
2018-04-09

    Dan Myrbeck
Vårvackerfinurlig
2018-04-09

  ULJO
Ljuvliga natur
2018-04-09

  Blomma-Stjärna VIP
fina ord om den första aningen om våren som snart brakar fram!
2018-04-08

    ej medlem längre
Ord som speglar vårens första skirhet.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP