Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är mycket som man inte vet om...

När det är mycket som man inte vet om, så säger man att ;
"Just .... (Valfritt ord/område) vet jag ingenting om!
Då verkar man, om den andre inte ställer följdfrågor, riktigt smart.
Eller absolut mindre dum!
Man vill ju helt klart vara mindre dum, än att vara Dum, som i Heldum!
Vem sätter skalan?
Vart har den sitt slut, eller sin början?
Vi får följa....(namn)
Men vi har ju kanske inte sett alla aspekter av hans eller hennes liv, om det inte är en person som går på bio! (Filmatiserad person)!




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-02 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim