Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deppig konst(ig)

jag sitter på en parkbänk
jag är full
av brister
och träningsvärk i huvudet
av smutsiga hjärtan och tillfälliga händer
jag har en vit pälsjacka och rött läppstift som bildat en halvmåne av för mycket kärlek
jag är inte gjord av cellvävnader som alla andra
min kropp består av glitter tomhet och trolldeg
men om jag skulle vara lycklig skulle jag inte ha något mer att skriva om




Fri vers av glitterflicka
Läst 307 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-04-02 19:34



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Är du en nattfjäril månne?
Söker ljuset och flyger gång på gång in i det för att finna att det bara är en lykta.
När väl lyktan slocknar slocknar även du?

Nattfjärilar är vackra men mörka varelser....
2018-04-08

  Stisse
Strålande skrivet. Ser framför mig de bilder du frammanar. Avslutet känns så sant.
2018-04-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
glittrigt inre av magisk deg
gudinna som du är

det ligger i vår plikt
att försöka göra sig glad
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka