Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla

Tårar trillar
Längs min kind

Ett liv utan dig

som att flyga
Drake utan vind.




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-04 11:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lika smärtsam än att läsa
2019-09-20

  morgonstjärna VIP

flyg lilla fågelvän
känn vinden blåser än
2018-04-16

  Lars Hedlin
Starkt och i beröring!
2018-04-06

  Johan Strömstedt
Fint fångat
2018-04-05

  DavidM VIP
Text som berör på djupet.
2018-04-05

  thyra
Fin metafor för känslan dikten ger.
2018-04-04

    carinamnm
Vackert vemodigt. Fantastisk beskrivning av saknad och sorg.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP