Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otrodd




allt låstes in
allt målades vitt
allt snördes åt

och ingen släpptes ut och ingen släpptes in

inget här
inget nu
inget där
inget då

ingen tid och inget rum bara stum

vit och stum
de som säger
om barnet
att det ljuger

när det talar sanning





Fri vers av glasa VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-04 19:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kvävd som gisslan i vit lögn, vilken skräck för ett barn som inte lärt sig om vuxenvärldens sjuka fasad.
Himla bra förmedlat!
2018-04-05

  morgonstjärna VIP
nä barn har inte lärt sig ljuga
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP