Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sibirisk vinter inombords

ge mig något som får mig le
ett piller
en trollkarl
en kyss

har inte lämnat min säng på flera dar
sjunker djupare
bottenlös grav

det fanns en tid
kärlek, lycka och skratt
det fanns en tid då jag dög

"vill du leva"
frågade psykologen mig

jag sa ja men han såg att jag ljög




Fri vers av <3
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-04 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3