Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt





hennes svarta toppar går av vid höften

om varje strå
vore gångerna jag börjat om
från rot till udd
så kan jag förstå,

jag hade också gått itu
på mitten

men hon har äppelkinder
förbjuden frukt

vad gör väl en tugga till




Fri vers av <3
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-19 00:13



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Mycket bra skrivet.
2020-11-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
det gör så ingenting
tag du en tugga till
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3