Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna




Som vackrast på natten,
när jag lägger pannan mot din

Det är bara du och jag
vakna

Strålkastare,
lyser upp rummet från dina läppar

Och jag kysser dig,
för att något ska tändas inom mig

Men ljuset slocknar och jag

Vaknar.




Fri vers av <3
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-10 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3