Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skaver




jag blir galen

som en osynlig sticka i bröstet
där hjärtat sitter
på dom som har hjärtat kvar

stick
försvinn
jag vet inte vad det är
vad du gör

men det skaver.




Fri vers av <3
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-03 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3