Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallonkyssar



Dricker kallt vatten innan jag kysser dig

Det är som att kyssas i en dusch säger du
och tar en stor klunk av ditt hallonvatten

Fast bättre
säger jag

Sen kysser du mig för hundrade gången den kvällen.




Fri vers av <3
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 13:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar värme
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3