Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storasyster blå

 

Storasyster blå

inget kan förstå

orden fastnar inte

livet på en pinne

behöver inget se

eller vara me

så är det med de




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-05 09:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kort och kärnfullt! Superbt!
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Text som inspirerar tanke, känsla och fantasi!
2018-04-06

  Lars Hedlin
Känsla i orden!
2018-04-06

    ej medlem längre
En pedagogisk rimvisa som tar udden ur storasyster: och leken kan börja.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP